RENDSZERGURU
Hatékony megoldások...

Tudjon meg többet
Rendszerguru Logo
  • Kik vagyunk?

    A rendszerguru csapata: Szombathely,illetve vonzáskörzete digitális életében tevékenykedik. Kollégáink területük elismert szakemberei,akik az informatika, számítástechnika különböző területein dolgoznak.

  • Mit csinálunk?

    Informatikai rendszerek, hálózatok építése,szoftveres és hardveres problémamegoldás, programozás, web-fejlesztés. Különleges autonóm repülésre is alkalmas intelligens robothelikopterek (Multirotoros helikopterek) fejlesztését és karbantartását, továbbá új gyári gépek beszerzését egyaránt vállaljuk.

  • Hogyan dolgozunk?

    Alapelvünk a megbízhatóság és a hatékony,precíz munkavégzés. Munkatársaink az elérhető legmodernebb technológiákat használják feladataik során.

Web-fejlesztés

Weboldalak, webáruházak, webes szoftverek fejlesztése, tervezése. Komplett ügyintézés az ötlettől a megvalósult projektig.

Rendszerfejlesztés

Számítógépes rendszerek, hálózatok építése. Navigációs eszközök (GPS), Hordozható és asztali számítógépek szervizelése, frissítése, sérült adathordozókról való adatmentés.

Robothelikopterek fejlesztése

Autonóm repülésre is képes robothelikopterek (Multirotoros helikopterek) fejlesztése,javítása,karbantartása és az azokhoz tartozó modern technikai megoldások integrálása.

Ismerje meg kollegáinkat!

User Avatar

Erdélyi Benjámin
Programozó, backend PHP fejlesztő. Feladata a webes projektek irányítása. Szakterülete a PHP rendszerek és technológiák. tovább

User Avatar

Mészáros Szabolcs
Rendszertechnikus. Hardveres és szoftveres problémamegoldás. Robothelikopterek fejlesztése,építése. tovább

User Avatar

Horváth Róbert
Projektmenedzser. Szervíz: Laptop - Navigáció (GPS) - Tablet. Firmware, BIOS: Szoftverfrissítés - Javítás. Hardveres és szoftveres problémamegoldás. tovább

Referenciák

Kérdése van? Írjon nekünk!

Üzenet küldése!